fbpx

За нас

USA Laboratories е един от лидерите на американския пазар за  лечебно профилактични продукти. Разполага с превъзходна база,  стриктен контрол  върху  качеството  и  персонал  от   най-квалифицираните специалисти в САЩ.

Фирмата работи от 1977г. и разпространява продуктите си в 42  страни по света. Използва чисто пазарни методи на пласмент и  продажба и не повишава изкуствено цените чрез много нива на  дистрибутори (мулти левел маркетинг).

Продуктите на USA  Laboratories  са официално одобрени от   министерството на здравеопазването. Лечебно-профилактичните  им свойства са доказани от многобройни доволни клиенти и  партньори, както и чрез практиката на водещи фитотерапевти като  д-р Пашкулев, д-р Иванов и много други лекари, рехабилитатори и  здравни работници.

  • Хранителните добавки са концентрати от особено необходими за организма вещества във форми с най-висока усвояемост.
  • Подходящи са за всички възрасти като профилактика и  лечение.
  • Не съдържат  вредни  за  здравето  или  алергизиращи  субстанции, които често се използват при направата на  различните други лекарствени форми.
  • Непрекъснат качествен контрол  регулира състава  и  пакетирането на продуктите, за да бъдат осигурени тяхната  преснота и чистота.
  • Не дават странични ефекти и могат свободно да се  съчетават с всякакви други форми на конвенционална или  неконвенционална терапия.

Нашите предимства

USA Laboratories притежават високи технологии за преработка на  суровините и контрол на качеството, които са недостъпни за  повечето фирми в САЩ, да не говорим за останалия свят.

На пазара има много други производители на подобна продукция  котешки нокът, глюкозамин, хрущял от акула, коензим Q10 и др. Но  степента на преработка (извличане на полезните субстанции от  билките) и качеството на техните продукти са много далеч от  стандартите на USA Laboratories.

Често пъти се допускат компромиси с качеството, количеството и  концентрацията на дневните дози. Количеството на полезни съставки  в една капсула в някои случаи е в пъти по-малко от минимално  необходимата доза за правилно насищане на организма, което  води до пълна липса на здравен ефект.

Ако съпоставите количеството (грам полезен продукт) и цената на  една дневна  доза,  ще видите,  че  USA  Laboratories  предлага  най-доброто съотношение. В други случаи ще платите много повече  пари за много по-малко количество, съмнително качество и далеч  по-слаб лечебен ефект.

0