Код на продукта: OZ007
Наличност: В наличност
41.99лв. 55.90лв.

Приложение:

Може да се използва като допълващо средство - за подпомагане на имунната система. Като минерален източник за подпомагане структурата на костите, ставите и съединителната тъкан. За повишаване работоспособността у хора, занимаващи се с физически труд или спорт.

Хрущялът от акула е естествен източник на хондроитин, който забавя дегенерацията на човешкия хрущял. Той е идеален източник на калций и фосфор и съдържа вид въглехидрати, наречени мукополизахариди. Мукополизахаридите в хрущяла от акула могат да участват в синергичен отговор с естествено намиращите се белтъци в организма, което може да предизвика имунологична стимулация. Три билки и една аминокиселина са добавени, за да се помогне още повече борбата с възпалението. Това е препарат за хора, които искат да усилят имунната си система, за да се борят с различни болести.
Въпреки някои твърдения, че черният дроб от акула бил по-полезен, човек винаги трябва да внимава с такива продукти, с оглед голямото замърсяване на водните площи по цялата планета - тежките метали и радиоактивни отпадъци се концентрират именно в черния дроб на рибите. Също така, противотуморното действие именно на хрущяла от акула е добре проверено вече в течение на над 20 годишна природолечебна практика в много страни по света, включително в онкологични клиники.

Шарк картилажът представлява микропулверизиран екстракт от хрущял на акула "Марко" и Синя акула, с добавка на 3 противовъзпалетелни и обменнорегулиращи билки, както и амикокиселината L-хистидин, значително усилващи сумарното действие на препарата.

Акулата е най-стария и устойчив животински вид на планетата, който е преживял 400 милиона години. Тя е единственото животно, създадено от природата със собствена имунна защита не само към рани, но практически към всяка болест, позната на човека. Смята се, че хрущялният скелет на акулата е причина за тази свръхустойчивост на имунната система. Измежду активните съставки на Shark Cartilage могат да се изброят: протеин, хондроитин сулфат А; калций, фосфор, магнезий, карбохидрати и др., които са предпоставка за благотворното влияние на субстанцията върху човешкото здраве. За момента картилажът се разглежда предимно като добавка, макар че учени от САЩ, Япония и Европа установиха, че той:

  • притежава изключително изразен противотуморен ефект;
  • притежава мощно противовъзпалително действие;
  • стимулира имунната система;
  • притежава свойството да лизира тромбите, да предотвратява атеросклерозата, дори да я лекува.

Като се има предвид тези качества на Шарк картилажа, субстанцията може да се използва като допълнително средство при лечението на: фрактури на крайници, гръбнак и малкия таз; остеохондроза, остеолиза, остеоартроза, артрити, хроничен ревматизъм; злокачествени заболявания - рак на панкреаса, млечната жлеза, белия дроб, матката и др.; съдови заболявания - артериални запушвания, профилактика и лечение на атеросклерозата.

Картилажът не измества основното лечение при злокачествените заболявания - химио и лъчетерапия, то е спомагателно средство. С оглед стимулиране на защитните сили е подходящ преди и след химио- и лъчелечението. Ефектът от лечението често се явява на втория месец.

Начин на употреба:

Приема се 1-3 капсули на ден.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Продуктът се употребява като добавка към храната.

Не е регистриран като лекарствено средство, нито е заместител на пълноценното хранене.

Състав:

Всяка доза от 3 капсули съдържа - хрущял от акула - 2400 mg, дяволски нокът - 105 mg, черен кохош - 60 mg, L-хистидин - 60 mg.

Съхранение:

На хладно, проветриво, защитено от пряка слънчева светлина място при температура 15-30º С.

Производител: USA Laboratories, САЩ

Поръчки: Всички направени поръчки се потвърждават на посоченият при поръчката телефон. При направена поръчка, очаквайте обаждане от наш служител. За Ваше улеснение, може да използвате бутона "Бърза Поръчка", за да поръчате без регистрация.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!