Код на продукта: OZ012
Наличност: В наличност
31.80лв.

Приложение:

В предишни десетилетията фармацевтиката беше нахлула агресивно в хормоналното равновесие на жените, като предлагаше едва ли не на всички в нормален климактериум и менопауза да използват синтетични хормони. Резултатът от този експеримент се оказа плачевен, тъй като страничните действия, включително учестяване на някои туморни локализации, се оказаха по-значими от подобряването на някои неприятни признаци. И отново дойде ред на изпитани природни продукти, чрез продължителния прием на които се постига приемливо регулиране без каквито и да било странични ефекти.

Менопауза е традиционното и същевременно модерно “оръжие” на USA Laboratories при разнообразни женски проблеми през годините над 45: хормонално неравновесие, сухота на кожата и лигавиците, остеопороза, нервност, безсъние, “горещи вълни”, спазми и т.н. Дори и по-младите жени могат да се възползват от мекия му регулиращ ефект, особено при болезнена или оскъдна, закъсняваща или нередовна менструация.

Състав:

черен кохош, китайска пищялка (ангелика).

За по-добро регулиране на стреса в преходните възрасти, препоръчва се съчетаване с Омега 3 на USA Laboratories.

Съхранение:

На хладно, проветриво, защитено от пряка слънчева светлина място при температура 15-30º С.

Производител: USA Laboratories, САЩ

Поръчки: Всички направени поръчки се потвърждават на посоченият при поръчката телефон. При направена поръчка, очаквайте обаждане от наш служител. За Ваше улеснение, може да използвате бутона "Бърза Поръчка", за да поръчате без регистрация.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!