Код на продукта: OZ015
Наличност: В наличност
33.90лв.

Приложение:

Като допълващо средство - за подпомагане на мъжката хормонална продукция. За цялостно подобряване на потентността. За предпазване на простатната жлеза. За общо засилване на организма на мъжа, особено с напредване на възрастта.

Максимум Мъж съдържа билки, витамини и минерали, стимулиращи енергийния обмен, за да подпомогне увеличаването на вашата сила и жизнена дейност. Той осигурява върхово представяне в онези специални моменти, когато вие се нуждаете най-много. Постигнете максимума с безпогрешния Максимум Мейл! Максимум Мъж позволява на мъжете да живеят живота си пълноценно. Съставките му: увеличават естествените нива на тестостерона; помагат за детоксикацията на организма; увеличават либидото; подобряват общото състояние при мъжете; предпазват простатата от дисфункция.
Днес хората на науката установиха, че при 90% от пациентите със сексуални проблеми причината е органична и само при 10% е психологична. По-важните причини за появата на сексуална слабост са три: намалена продукция на тестостерон, повишено ниво на холестерина и нарушения в алфа-2-адренергичните рецептори в мозъчните нерви. Те отговарят за отварянето на съдовите клапи в пениса.

  • Учените доказаха, че за добрата полова активност огромно значение има нормалното количество цинк в организма. Този елемент подтиска хипофизарната секреция на хормона пролактин, който пък блокира продукцията на тестостерон. Цинкът е необходим и за добрата функция на простатната жлеза и укрепване на организма като цяло.
  • Д-р Francesco Montorsi професор по Урология в Милано провежда изследване с Йохимбе при импотентни пациенти. При 71% от лекуваните ефектът е много добър.
  • Екстрактът от Гинко (Ginkgo Biloba), освен че подобрява ерекцията по този начин, нормализира проходимостта на кръвоносните съдове, като подобрява разширените вени (включително хемороидите и варикоцелето), а и мозъчното кръвообращение. Редица случаи със старческа загуба на интелектуалните способности са се подобрявали или поне е задържано развитието на тези фатални възрастови промени.

Предлаганият препарат е прекрасна комбинация от витамини, микроелементи и растителни екстракти, която не само нормализира сексуалната активност, но и дезинтоксикира организма, предпазва простатата от дисфункция.

Начин на употреба:

Приема се по 2 капсули на ден.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Продуктът се употребява като добавка към храната.

Не е регистриран като лекарствено средство, нито е заместител на пълноценното хранене.

Не бива да се ползва без медицинско наблюдение от малки деца, бременни и кърмещи жени.

Състав:

Препоръчителната дневна доза съдържа - екстракт от йохимбе - 500 mg, селен - 100 mkg, Витамин Е - 50 IU, корейски жен - шен - 250 mg, гинко - 100 mg, Витамин С - 30 mg, кава - кава - 50 mg, ниацин - 25 mg.

Съхранение:

На хладно, проветриво, защитено от пряка слънчева светлина място при температура 15-30º С.

Производител: USA Laboratories, САЩ

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!