Код на продукта: VZ005
Наличност: В наличност
35.90лв.

Приложение:

Като допълващо средство - за подобряване на структурата на костите, ставите, зъбите, косите, ноктите и съединителната тъкан. Като антистресово и имунорегулиращо средство. За подобряване на общата обмяна и дейността на жлезите с вътрешна секреция. За стимулиране на кръвотворния апарат, при отпадналост и за подобряване на умствената и физическа работоспособност.

CORAL CAL-1 използва най-хубавия, 100% екологично чист йонизиран биоактивен коралов калций, доставян от водите на Окинава, Япония. Коралът се тествабиохимично, така че да съдържа всички необходими минерални вещества. Отношението калций към магнезий е биологически перфектното 2:1 (магнезият поддържакалция в разтворена, лесно усвоима форма, а също така премахва мускулните спазми, полезен е за сърцето и нервната система). Витамините и микроелементитедопълват комлексното действие на продукта от морски хранителни вещества, известен по света като Coral Cal-1. Вит. А е важен за кожата и лигавиците, очите,растежа и имунната система. Вит. С участва в много процеси – правилното образуване на съединителната тъкан (в кожа, кости, стави, зъби, венци, очи и др.),клетъчното дишане и кръообразуването, имунитета и защитата от вредни фактори (широкоспектърен антиоксидант). Вит. Д ускорява образуването на костите и зъбитечрез подобряване усвояването на калиция. Витaмин Е е необходим като антиоксидант (предпазва от стареене и дегенерация на тъканите), за поддържане проходимосттана кръвоносните съдове, за мускулатурата и половата система. Цинкът влиза с състава на многобройни ензимни системи - в общата клетъчна обмяна, дихателните органи, жлезите с вътрешна секреция (особено простатата при мъжете), нервната система, сетивните органи, кожата и пр. Участва във въглехидратната обмяна и вструктурата на костите и ноктите. Медта способства за производството на червени кръвни клетки и ферменти, необходими за правилното функциониране на нервнатасистема, ставните структури и кожата. Селенът е микроелемент с антиоксидантни свойства, предпазващ от сърдечносъдови, инфекциозни и туморни заболявания;важен е и за мъжката полова система, кожата и косата. Молибденът участва в обмяната на мазнините, въглехидратите и минералите, антианемичен фактор. Манганът е важен за нервната и хормоналната дейност и за костноставната структура. Йодът участва в дейността на щитовидната жлеза, като активизира общата обмяна,действа антисклеротично, противомикробно и резорбиращо различни уплътнения. Борът участва в строежа на костите и в мозъчните процеси, заедно с калция,магнезия и фосфора. ванадият е антисклеротичен, противодиабетичен и мускулно енергизиращ фактор.

Начин на употреба:

Приема се по 2 капсули на ден.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Продуктът се употребява като добавка към храната.

Не е регистриран като лекарствено средство, нито е заместител на пълноценното хранене.

Не бива да се ползва без медицинско наблюдение от малки деца, бременни и кърмещи жени.

Състав:

Всяка доза от 2 капсули съдържа - копелов калций - 1000 mg, Витамин А - 2197 IU, Витамин С - 60 mg, Витамин D - 400 IU, Витамин Е - 30 IU, йод - 10 mkg, магнезий - 200 mg, цинк - 15 mg, селен - 20 mkg, мед - 30 mkg, манган - 10 mkg, хром - 110 mkg, молибден - 10 mkg, ванадий - 30 mkg, бор - 20 mkg.

Съхранение:

На хладно, проветриво, защитено от пряка слънчева светлина място при температура 15-30º С.

Производител: USA Laboratories, САЩ

Поръчки: Всички направени поръчки се потвърждават на посоченият при поръчката телефон. При направена поръчка, очаквайте обаждане от наш служител. За Ваше улеснение, може да използвате бутона "Бърза Поръчка", за да поръчате без регистрация.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!