Код на продукта: VZ001
Наличност: В наличност
72.00лв.

Приложение:

Като допълващо средство - при склонност към наднормено тегло и натрупване на масти във вътрешните органи и кръвоносните съдове. За подобряване на храносмилането, физическата и умствената работоспособност. При активна спортна дейност, за увеличаване обема на мускулатурата. За подобряване на общото възстановяване при възпалителни и дегенеративни процеси.

В даден момент почти на всеки от нас се налага да отслабне. Понякога мотивът е персонален, като например да изглежда по-добре или да си завръзва връзките на обувките по-лесно. Понякога е медицински: високо кръвно налягане, диабет, сърдечни проблеми и др. Всички знаем, че намаляването на калориите в ежедневното меню и физическото натоварване редуцират теглото, но това е свързано с време и усилие, а и с неприятни диети. Още повече, че 95% от индивидите, подложили се на тях, възвръщат предишното си тегло до една година. Едно от най-удобните решения е да се вземат хранителни добавки, които редуцират теглото. Те са два вида

  • намаляващи апетита и усилващи термогенезата (за повишаване изгарянето на мазнините, при това не само на външните тлъстини, но и на мастните отлагания в сърцето и черния дроб).
  • L-карнитинът е основна за обмяната на веществата аминокиселина. Изследванията показват, че включването му в диетата намалява мазнините в кръвта. L-карнитинът е преносителят на мазнините до "пещите за изгаряне" на последните.
  • Холинът, инозитолът и метионинът са ефективни липотропни хранителни съставки, съдействащи за отстраняване на тлъстините от подкожните тъкани, мускулатурата и вътрешните органи. Те съдействат и за по-бързото изхвърляне на отпадъчните продукти от собствения метаболизъм и от разпадните продукти на микроорганизмите, алергените и пр., чрез ускоряването на обмяната, подобряване на жлъчно-чернодробните функции, разводняването и отстраняването на секретите и общото укрепване на организма.Хромпиколинатът е минерално вещество, редуциращо мазнините в организма и в същото време повишаващо мускулната маса. Рязко намаляващо желанието за сладки храни.

Намаленото количество на храносмилателните ензими е една от основните причини за затлъстяването. Те мобилизират мазнините от техните депа и усилват термогенезата.

Д-р David Jalton от Медицински институт в Туфус е изследвал количеството на ензимите при индивиди с нормално и наднормено тегло. Той открива, че при хората със затлъстяване нивото на ензимите в мастната тъкан е с 50% по-малко от тези с нормално тегло. Оттам и рискът за склероза, диабет, хипертония.

Ветеринарните лекари са извършили интересен експеримент върху свине. Една група е била хранена със сурови, а другата - с варени картофи. Групата, хранена със сурови картофи, бързо загубила значителна част от теглото си, докато групата, хранена с варени картофи, рязко го повишила. Този експеримент ясно показва значението на ензимите в храната. Термичната обработка унищожава храносмилателните ензими.

Като хранителна добавка тук се използват растителни ензими: липаза, бромеланин, папаин, трипсин, бетаин. Те са добро средство за подобряване на храносмилателния процес, като могат да се ползват и от хора без напълняване. Доброто храносмилане само по себе си подобрява и част от хранителните алергии.

Рутинът и биофлавоноидите укрепват стените на кръвоносните съдове, като по този начин профилактират най-честите съвременни заболявания - сърдечносъдовите, към които допълнително предразположение имат индивидите с наднормено тегло.

Фет бърнър е висококачествена  добавка, предвидена да подобри способността на организма да поддържа активноста си и да изгаря мазнините.

За разлика от много други продукти на пазара, във ФЕТ БЪРНЪР не се съдържат изкуствени и превъзбуждащи нервите съставки, а цените (спрямо качеството на продукта и бройката на капсулите) са напълно достъпни. Освен при наднормено тегло, продуктът е много полезен и за общото здраве - при сърдечно-съдови и жлъчно-чернодробни забо­лявания, лошо храносмилане, възпалителни процеси, лесна физическа и умствена уморяемост, слаба памет и др.

Основтото предимство на тази формула е комбинацията от вещества, топящи мазнините, липотропни фактори и храносмилателни растителни ензими, които липсват при масовите продукти на пазара.

Начин на употреба:

Приема се 2-4 капсули на ден или според лекарската препоръка.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Продуктът се употребява като добавка към храната.

Не е регистриран като лекарствено средство, нито е заместител на пълноценното хранене.

Не бива да се ползва без медицинско наблюдение от малки деца, бременни и кърмещи жени.

Състав:

Препоръчителната дневна доза съдържа - холинов комплекс - 500 mg, хром пиколинат - 200 µkg, креатин монохидрат - 25 mg, лецитин - 25 mg, инозитол - 100 mg, метионин - 300 mg, Витамин В6 - 6 mg, бромелаин - 500 mg, L- карнитин комплекс - 500 mg, папаин - 100 mg, трипсин - 50 mg, липаза - 40 mg, рутин - 50 mg, биофлавоноиди - 50 mg.

Съхранение:

На хладно, проветриво, защитено от пряка слънчева светлина място при температура 15-30º С.

Производител: USA Laboratories, САЩ

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!