Код на продукта: OZ005
Наличност: В наличност
34.70лв.

ДХЕА може да забави процеса на стареене; увеличава освобождаването на енергията; подобрява настроението; допринася за подмладяване на цялото тяло; подобрява паметта; осигурява по-дълбок сън; създава чувство за отпускане; усилва имунната система; подобрява възможноста за справяне със стресови ситуации. ДХЕА представлява хормон, секретиращ се от надбъбречните жлези на бозайниците. Той се екстрахира от мексиканската игнама. В последното десетилетие е обект на множество научни изследвания и експерименти, които доказват, че:
- Намалява теглото, като мощно увеличава термогенезата. Според Д-р Arthus Schwart от Университета Темпле, чрез стимулиране термогенезата се намаляват с една трета мазнините в тялото, без да се налага ограничителен хранителен режим. С това се намалява и рискът от развитие на диабет и атеросклероза.

  • Подобрява и усилва паметта. През 1990 г. Д-р Eugene Roberts от Медицинския Институт Beckman-California доказва учудващо добрия ефект при подобряване на паметта. Клиники в Ню Йорк и Мириленд получават същите резултати при хора с разнообразни проблеми на паметта, вкл. при пациенти с болестта на Алцхаймер.
  • Подтиска развитието на раковите клетки.
  • Стимулира имунната система. Д-р Roger Loria от Медицинския Факултет Вирджиния доказа, че повишава имунитета и отхвърля вирусните инфекции.
  • Спира процесите на стареене, бидейки мощен антиоксидант, блокиращ производството на свободни радикали.
  • Повишава енергията на индивида. Скорошно изследване на Д-р Barret Conner в New Journal of Medicine представя проведен експеримент върху 242 пациенти, проследени дълго време. Установява се, че не само ДХЕА намалява с възраста, успоредно намалява и енергията на индивида. Коригирането на ДХЕА е довело до възвръщане  на жизненоста на изследваните и намаляване на сърдечно-съдовите инциденти.

Количество в дозата: ДХЕА  (дехидро-епиандростерон) 25 мг.

Препоръчителна употреба: като добавка към вашата всекидневна диета, приемайте 1-2 капсули с вода по време на хранене сутрин или според препоръките на вашия лекар.

Внимание: Бременни или кърмачки и хора, приемащи лекарства, трябва да се консултират с лекар преди употреба.

Производител: USA Laboratories, САЩ

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!