Код на продукта: VZ007
Наличност: В наличност
63.70лв.

Приложение:

Като възстановително и тонизиращо средство - за подобряване силата и издръжливостта у атлети и лица, заминаващи се с тежък физически труд. За укрепване на сърдечносъдовата система. При наднормена телесна маса и отлагане на мазнини във вътрешните органи и кръвоносните съдове.

L-Карнитинът е ключово хранително вещество, необходимо за пренасяне на запасните мазнини, натрупани в организма, за да бъдат използвани за получаване на енергия в сърдечните и скелетните мускулни клетки. L-Карнитинът може да подобри силата, ефикасността и издръжливостта на атлетите, да има положителен ефект при хора със сърдечни и съдови проблеми, съчетани със свръхтегло, при натрупване на мазнини (стеатоза) на черния дроб и др.
USA Sports Labs
е създал високоефективна добавка, приготвена по специална, бързо действаща технология, в концентрирана форма за бърза абсорбция в кръвния поток. Увеличете до максимум Вашия всекидневен потенциал с тази лесно усвояваща се формула.

Начин на употреба:

По 1 -2 капсули на ден. При активен спорт по 1 капсула веднага след събуждане и 1 - 30 минути преди започване на тренировките.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Продукта се употребява като добавка към храната.

Не е регистриран като лекарствено средство, нито е заместител на пълноценното хранене.

Не бива да се ползва без медицинско наблюдение от малки деца, бременни и кърмещи жени.

Състав:

Всяка капсула съдържа - 1000 mg L-Карнитин комплекс

Съхранение:

На хладно, проветриво, защитено от пряка слънчева светлина при температура 15-30º С.

Производител: USA Laboratories, САЩ

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!