Код на продукта: OZ001
Наличност: В наличност
59.80лв.

Предназначение
Суперкотешки нокът има Противотуморно, антиоксидантно, имунозащитно и противовъзпалително действие и благоприятен ефект при костноставни заболявания и нарушения на храносмилателния тракт.
U
ncaria tomentosa представлява гигантска лиана от семейството на Rubiaceaе (Брошови). Расте в Перуанската джунгла, като до сега са известни около 64 нейни вида. Но от всички тях само два са ботаническите вида Котешки нокът и по-конкретно Uncaria Tomentosa Wild D.C., е тази, която има благотворно действие върху организма. Това е растение, което през последните години активно се препоръчва за усилване на имунната система, под различни търговски имена, като "Саменто", "Вилкакора" и др. "Суперкотешки нокът" е още по-ефикасен препарат, представляващ комбинация от перуанската билка и хрущял от акула.
Обитателите на Перуанската джунгла използват растението за лекуване на многобройни страдания. В последните години Uncaria Tomentosaе обект на множество научни изследвания в различни страни: Перу, САЩ, Европа и Япония, които доказват, че тя има:

  • Антимутагенен и противотуморен ефект (блокира превръщането на нормалните клетки в ракови);
  • Мощно противовъзпалително действие (подтиска синтеза и действието на простагландините и по-специално на PGE2 );
  • Имуностимулиращо и имуномодулиращо действие (активира фагоцитозата и образуването на К-клетките - централен елемент при имунологичния отговор).
  • Антивирусен ефект in vitro и in vivo (т.е. в организма и извън него);

Като се имат предвид тези и качества, субстанцията може да се използва за лечение на: имунодефицитни състояния, включително  и при СПИН; рак; ревматизъм и остеоартрит; остри вирусни инфекции от типа на риновирусите и везикуларния стоматит; нередовен и болезнен месечен цикъл.

Хрущялът от акула съдържа хондроитин, който забавя дегенерацията на човешкия хрущял. Той е идеален източник на калций и фосфор  и съдържа вид въглехидрати, наречени мукополизахариди. Мукополизахаридите в хрущяла от акула могат да участват в синергичен отговор с естествено намиращите се белтъци в организма, което може да предизвика имунологична стимулация.

Препаратът Суперкотешки нокът се използва като допълнително средство при лечението на: възпалителни заболявания – злокачествени заболявания - рак на панкреаса, млечната жлеза, белия дроб, матката и др.;хрема, грип и други инфекции на дихателните пътищар гнойници, очни и ушни проблеми;  фрактури на крайници, гръбнак и малкия таз; остеохондроза, остеолиза, остеоартроза, артрити, хроничен ревматизъм; съдови заболявания - артериални запушвания, за профилактика и лечение на атеросклерозата.

Всяка капсула съдържаконцентриран екстракт от вътрешната кора (най-богата на активни съставки) на билката котешки нокът - 500 mg., единствен по рода си по сила и бързина на въздействието; плюс 100 мг. хрущял от акула - съчетание на най-добрите имуностимуланти от световната флора и фауна.

Препоръчителна употреба: като хранителна добавка приемайте от 1 до 3 капсули на ден на гладно или според препоръките на вашия лекуващ лекар. Запечатан е сигурно за ваша защита.

Незаменима алтернатива на антибиотиците, включително и при деца!
Най-добро съотношение между отлично качество и приемлива цена!

Съхранение:

На хладно, проветриво, защитено от пряка слънчева светлина място при температура 15-30º С.

Производител: USA Laboratories, САЩ

Поръчки: Всички направени поръчки се потвърждават на посоченият при поръчката телефон. При направена поръчка, очаквайте обаждане от наш служител. За Ваше улеснение, може да използвате бутона "Бърза Поръчка", за да поръчате без регистрация.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Тагове: рак, тумор