Код на продукта: OZ011
Наличност: В наличност
24.50лв.

Приложение:

Като антиоксидант - за предпазване на сърцето и кръвоносните съдове от свободни радикали. За подпомагане на имунната система. За подпомагане хормоналната дейност и увеличаване плодовитостта у мъже и жени. За допълване недостига от селен при непълноценно хранене и повишени потребности.

Суперселен от USA Laboratories е измежду основните антиоксиданти. Суперселен е създаден за здравословен начин на живот,  това е антиоксидант, който може да предпази от образуването на свободни радикали, увреждащи човешкия организъм. Намалява риска от атеросклероза, сърдечен инфаркт и мозъчен инсулт, високо кръвно налягане, тумори,  артрит и др. Суперселен стимулира имунната система и така увеличава устойчивостта на организма към заболявания. Научната работа на Д-р Lamand от 1965 г. доказа, че недостигът на селен води до заболявания като атрофия на мускулите, загуба на апетит, забавяне на растежа, катаракта и др. Повишеният медицински интерес към този елемент в последните три десетилетия доведе до десетки научни публикации, които доказват неговата съществена роля върху нашето здраве.

  • Селенът е необходима част от най-важната отбранителна ензима супероксид-дисмутаза, като самият той е мощен антиоксидант.
  • Подобрява реологичните качества (протекаемостта) на кръвта, с което намалява възможността за сърдечни и мозъчни инциденти.
  • Повишава имунната защита на организма (доказан антивъзпалителен ефект при много вирусни и бактериални инфекции. Болните от СПИН имат много ниско ниво на селен).
  • Дефицитът на селен води до клинични прояви, свързани с остаряването; до мускулна дистрофия, катаракта, дисфункция на черния дроб, сърдечни проблеми.
  • Необходим е за растежа на организма, който при неговия дефицит се забавя и спира.
  • Намаленото количество на селен в храната води до рак на дебелото черво и млечната жлеза. (Множество изследвания в САЩ, Япония, Венецуела доказват този факт, а в България селеновият дефицит е важна причина за увеличаване на тежките сърдечно-съдови и туморни болести, както и на спонтанните аборти у жените).
  • Селенът активизира производството и подвижноста на сперматозоидите.
  • Той е необходим при лечение на артритите и други автоимунни заболявания.

Съдържанието на селен в зеленчуците, където най-много се среща (карфиол, краставици, лук, чесън, хрян) непрекъснато намалява, поради интензивното земеделие и използване на почвени обогатители, съдържащи сяра, която пречи на растенията да изтеглят селена.

Предлаганият от фирмата "Суперселен" е лесно усвоим. Той не само ще усили вашите отбранителни възможности, но е и добра профилактика на процесите на остаряване и раковото израждане.

Начин на употреба:

Приема се по 1 капсула на ден, или според лекарската препоръка.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Продукта се употребява като хранителна добавка.

Не е регистриран като лекарствено средство, нито е заместител на разнообразното хранене.

Състав:

Всяка капсула съдържа селен 200 µkg.

Съхранение:

На хладно, проветриво, защитено от пряка слънчева светлина светлина и недостъпно за малки деца място, при температура 15-30º С.

Производител: USA Laboratories, САЩ

Поръчки: Всички направени поръчки се потвърждават на посоченият при поръчката телефон. При направена поръчка, очаквайте обаждане от наш служител. За Ваше улеснение, може да използвате бутона "Бърза Поръчка", за да поръчате без регистрация.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Свързани продукти